Website ontwerp en hosting

Door door de pagina’s van de site te bladeren, erkent de internetgebruiker de beperkingen van de verantwoordelijkheden en de gebruiksvoorwaarden van de site te hebben gelezen en aanvaard. Het departementaal toerismecomité van Landes kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor problemen bij het verbinden met internet of het bekijken van de pagina’s van de site. De internetgebruiker erkent in het bijzonder geïnformeerd te zijn over de verschillen in interpretatie van internetpagina’s door de verschillende navigatiesoftware die op de markt verkrijgbaar is.

Site editor

Landes Attractivité
4 avenue Aristide Briand – 40000 MONT DE MARSAN
Tél : +33(0)5 58 06 89 89 – E-mail : contact@landesattractivite.com

N° SIRET : 782 099 006 00028
Code APE : 8413Z
N° immatriculation : en cours
Responsabilité civile professionnelle : GAN Assurances
Garantie Financière : Association Professionnelle de Solidarité du Tourisme

Directeur de la publication
Sandy CAUSSE, directrice de Landes Attractivité – 4 avenue Aristide Briand – 40000 MONT DE MARSAN

Website maken

IRIS Interactive, « Créateur d’empreintes digitales »
4 Rue du PNDF
43000 Le Puy en Velay
Tél. : 04 71 04 93 01

www.iris-interactive.fr

Host

IRIS Interactive
Adresse : 3 avenue d’Aiguilhe – 43000 LE PUY EN VELAY (Siège social)
Mail : contact@iris-interactive.fr

Copyright ©

 • Reproductie op papier
  Met uitzondering van iconografie is reproductie van de pagina’s van deze site op papier toegestaan, onder de volgende voorwaarden:
  gratis distributie,
  respect voor de integriteit van de gereproduceerde documenten (geen enkele wijziging of wijziging)
  expliciete vermelding van tourismelandes.com als bron en vermelding dat reproductierechten voorbehouden en strikt beperkt zijn.Reproductie op elektronische media
  Reproductie van het geheel of een deel van deze site op een elektronische drager is toegestaan ​​onder voorbehoud van de toevoeging op een duidelijke en leesbare manier van de bron tourismelandes.com en de vermelding “Rechten voorbehouden”. De gebruikte informatie mag alleen voor persoonlijke, associatieve of professionele doeleinden zijn; elk gebruik voor commerciële of reclamedoeleinden is uitgesloten.Links maken naar tourismelandes.com
  De website van het departementaal toerisme van de Landes geeft toestemming voor het plaatsen van een hyperlink die naar de inhoud ervan verwijst, onder voorbehoud van:

gebruik niet de techniek van deeplinking, dat wil zeggen dat de pagina’s van de site tourismelandes.com niet genest mogen zijn in de pagina’s van een andere site, maar toegankelijk moeten zijn door een venster te openen.
vermeld de bron die via een hyperlink rechtstreeks naar de beoogde inhoud verwijst.

De gebruikte informatie mag alleen voor persoonlijke, associatieve of professionele doeleinden zijn; elk gebruik voor commerciële of reclamedoeleinden is uitgesloten. Deze toestemming is niet van toepassing op websites die informatie verspreiden van controversiële, pornografische of xenofobe aard of die, in grotere mate, de gevoeligheid van het grootste aantal kunnen ondermijnen.
Neem voor ander gebruik contact met ons op.

Inhoudsbereik
Ondanks de zorg die is besteed aan het verzamelen van informatie en het maken van de site met behulp van de meest recente technieken, kunnen fouten, weglatingen, onnauwkeurigheden, bezuinigingen of toevoegingen buiten onze controle op deze site blijven of worden geplaatst. Het departementaal toerismecomité van Landes kan om deze reden niet, uitdrukkelijk of impliciet, aansprakelijk worden gesteld voor de volledige inhoud van de site; de gebruiker van de site en de informatie die deze bevat, erkent dat hij deze op eigen risico en gevaar gebruikt en dat het departementaal toerismecomité van Landes daarom niet aansprakelijk kan worden gesteld voor enige schade, rechtstreeks of onrechtstreeks, van welke aard dan ook die geheel of gedeeltelijk voortvloeit uit van het gebruik van informatie op de site. Evenzo kan het departementaal toerismecomité van Landes niet aansprakelijk worden gesteld voor de aard of de inhoud van de sites waarnaar op de volgende pagina’s wordt verwezen en in het bijzonder de sites waartoe toegang is toegestaan ​​door het gebruik van hypertextlinks die op de volgende pagina’s worden weergegeven. plaats. In overeenstemming met wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, hebt u het recht op toegang tot en rectificatie van uw gegevens.

Toeristisch Informatie Systeem
SIRTAQUI is het Regionaal Toeristisch Informatie Systeem van AQUItaine.
Informatie over accommodatie, activiteiten en vrije tijd, erfgoed, restaurants en feesten en evenementen wordt verzameld door een netwerk van partners en geconsolideerd in een gemeenschappelijke database die voldoet aan de kwaliteitseisen voor het verzamelen, invoeren, formatteren, verifiëren en verspreiden van informatie.
Het systeem wordt medegefinancierd door Europa, de regio en de departementen en wordt aangestuurd door het Regionaal Comité voor Toerisme van Nouvelle Aquitaine. Attractie en Ontwikkelingsbureau. Deze laatste organiseren en beheren hun departementaal netwerk.
De databanken zijn beschermd door de wet van 1 juli 1998 en het Franse auteursrecht. Elk gebruik of elke extractie van elementen van de site die niet zijn toegestaan ​​door de departementale toerismecommissie van Landes, is onwettig en wordt bestraft met het misdrijf namaak.

Reserveringsoplossing
Het reserveringssysteem wordt verzorgd door de Elloha-oplossing. De rol van de departementale toerismecommissie van Landes is niet die van een verkoopbedrijf.
Het is beperkt tot het hosten van online geplaatste advertenties (teksten, foto’s, enz.) door professionals rechtstreeks of door departementale reserveringscentra, evenals bestellingen van hun klanten.

Zo heeft het Departementale Comité voor Toerisme van Landes:

Komt niet tussen in transacties tussen koper en verkoper.
Kan niet garanderen dat zowel verkopers als kopers de deal zullen voltooien en uitvoeren.
Geeft geen enkele garantie met betrekking tot de online geplaatste advertenties, in het bijzonder met betrekking tot de capaciteit van de verkopers, de juistheid van hun advertenties, de kwaliteit van de aangeboden producten of diensten.
Biedt geen garantie voor kopers, in het bijzonder met betrekking tot hun vermogen om te betalen voor de goederen of diensten die ze bestellen.

Aangezien het departementaal toerismecomité van Landes niet tussenkomt in transacties tussen kopers en verkopers, wijst het alle aansprakelijkheid af in geval van geschillen of enige schade, huidige of toekomstige.
Alle verklaringen, alle aanbiedingen van diensten of producten die via de Elloha-tool op de markt worden gebracht, zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de auteur.

Bescherming van persoonsgegevens
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.