Afstand : 8,5 km
Duur (gemiddeld) : 2h30
Vertrek : LEVIGNACQ
Blauw
Bossen
Een lus door het bos die een mooie route langs de beek Moulin Neuf, het doorkruisen van de mooie volkswijk van Louise, landbouwpercelen en een pad door dennenbossen combineert. Parkeren en vertrek vanaf de parkeerplaats van de kerk.Bekijk meer foto’s

Punten van belang

De kerk van Sint Maarten

De kerk van Sint Maarten

Moulin-Vieux

Moulin-Vieux

Gemmage

Gemmage

Toegangswegen voor brand

Toegangswegen voor brand

Uw reisroute

1

Toegangsbrug naar de viskwekerij

Verlaat de parkeerplaats achter de kerk en ga naar rechts. Vervolgens neemt u de stoep en laat u het bar-restaurant "Les Genêts du Vignac2" aan uw linkerhand. Sla bij het oude postkantoor rechtsaf de "Moulin-Vieux" in en laat het oude gemeentehuis/schooltje rechts liggen en volg het weggetje in de richting van de viskwekerij en de "Moulin-Vieux", een oude graanmolen. Steek de brug over en volg de Louise-weg, de Moulin Vieux aan de linkerkant. Volg de weg en sla bij de tweede weg linksaf. Hier komt u talrijke paden tegen, die het bos verdelen in verschillende pijnboombossen van verschillende ouderdom (het Landes-bos is inderdaad een uitgestrekt akkerland).

Pont d'accès à la pisciculture-V2

2

Louise Wijk

Nadat u de grote pijnboombossen hebt verlaten, slaat u 50 m af in de richting van de toegang DFCI Robino om linksaf de charmante Louizawijk in te gaan. Vervolgens gaat u rechtsaf de asfaltweg op en steekt u de beek Moulin Neuf over, waarvan de bron zich enkele meters verderop bevindt.

Quartier de Louise-V2

3

Moulin Neuf wijk

Volg dit pad gedurende 2,5 km en als u goed oplet, kunt u de beek beneden u en de met prachtige eiken begroeide hellingen bewonderen.

Moulin Neuf-V2

4

Keer terug naar het beginpad

Je verlaat het zandpad om bij de weg te komen en gaat terug langs de weg die je kwam. Keer terug naar het beginpunt.

Retour cheminement de départ-V2