Helemaal in het zuiden van de Landes, in Sorde-l’Abbaye, kunt u met 2X Aventures een hele nacht in een bivak doorbrengen op een eiland dat alleen bereikbaar is met een kano. Met kampvuur en hangmat.

Het was altijd al een oude droom van u om een soort Tom Sawyer of Huckleberry Finn te zijn? Ga dan met 2X Aventures in Sorde-l’Abbaye mee op avontuur. Hier stroomt geen Mississippi maar het heldere water van de Gave d’Oloron, een bergstroom die van de Pyreneese toppen afstroomt en zich uitstrekt in de laagvlakte van de Landes om vervolgens een paar kilometer verderop uit te monden in de Adour.

2XAventures-Bivouac-Soirée

Arnauld brengt u naar zijn geheime eiland, ergens op de rivier, waar u de hangmatten ophangt en wat hout bij elkaar sprokkelt voor het vuur. Daarna wordt er samen gegeten, vaak tot laat in de avond onder een heldere sterrenhemel. De volgende dag, na een ontbijt rond het nog nasmeulende vuur, wordt het kampement netjes opgeruimd zodat er geen enkel spoor van de menselijke aanwezigheid achterblijft. Daarna gaat de tocht terug naar de basis in Sorde-l’Abbaye, één van de mooiste dorpjes van de Landes.

Een onvergetelijke belevenis, om samen met uw gezin, vrienden of collega’s mee te maken.